Wie zijn wij?

Een richtlijn en navigatie voor uw logistieke uitdaging

We stellen ons graag even voor

In de logistiek draait alles om snelheid, efficiëntie en nauwkeurigheid. Als ondernemer wil je geen omkijken hebben naar je goederen die bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld geleverd moeten worden. Je besteedt het daarom uit aan een betrouwbare logistieke partner.

Een partner die weet waar hij over praat en korte lijnen met je heeft als het gaat om tarieven, afvaartschema’s of wanneer er problemen opgelost moeten worden. Vertrouwen in elkaar hebben is daarin essentieel. BBK Logistics is een betrouwbare partner met veel ervaring in de logistiek. We gaan terug naar de basis. Eén aanspreekpunt die uw gehele zending verzorgt. Niets is fijner om het uit handen te geven en weten dat het goedkomt. BBK Logistics staat voor toewijding, betrokkenheid met een persoonlijke benadering.

Met onze creativiteit zoeken wij de oplossing die nodig is om het transport tot een succes te maken. Dat onze ervaring ligt bij het verschepen van bevroren vis is wel duidelijk maar we zijn inmiddels meer dan dat. Papier, behang, staal of Shipper’s Owned Containers met huisraad. In samenwerking met onze partner CBOX (www.cboxcontainers.nl) zijn wij uw logistieke oplossing voor uw verhuizing.

Ben Bakker

Ik ben 20 jaar geleden begonnen bij Kloosterboer in IJmuiden en zo het vak kunnen leren als beginnende expediteur. Van het boeken van containers tot het afhandelen van de sidedoor schepen uit Noorwegen. Veel klanten van toen zijn na al die jaren nog steeds goede relaties van me gebleven.

Na 7 jaar Kloosterboer ben ik in Rotterdam terechtgekomen bij Eimskip. Een mooi bedrijf met heel veel mogelijkheden binnen de logistiek. Ik ben daar 13 jaar werkzaam geweest als accountmanager op de forwarding afdeling en hield me vooral bezig met de verschepingen van bevroren vis naar Azie.

Ben trots te mogen zeggen dat ik in die tijd 10 jaar lang de logistiek hebben mogen verzorgen voor de 24uurs race in Dubai. Samen met een collega aan de basis gestaan van de ontwikkeling en verbetering van de logistieke stroom van dit uniek evenement. De 24H race in Dubai heeft zich inmiddels op de kaart gezet en wordt gezien als de uithoudingsrace van het jaar.Ben Bakker
Director

T +31 (0)20 216 1115
M +31 (0)6 21 141 393
Email  bbakker@bbklogistics.nl
https://www.linkedin.com/in/ben-bakker-9473135bCorina van Gool

Ook ik ben meer dan 20 jaar geleden begonnen bij Kloosterboer in IJmuiden. Het afhandelen van de documentatie was daar mijn domein en is mij inmiddels erg toevertrouwd. Na 7 jaar ben ik verhuisd naar Rotterdam en kon ik aan de slag bij Eimskip.

Ik heb daar mijn logistieke vaardigheden kunnen door ontwikkelen en veel kennis kunnen opdoen. Zowel documentatie als facturatie zijn vaardigheden die ik me in die 20 jaar eigen heb weten te maken.

Corina van Gool
Executive Administrative Assistant
 
T +31 (0)20 216 1116
Email  cvangool@bbklogistics.nl